iOS Engineer

Solliciteer nu

iOS Engineer

We zijn op zoek naar een enthousiaste en nieuwsgierige engineer die ons wil helpen met het maken van insanely great softwareproducten met Swift.

Full-time – Enschede of Amsterdam (niet remote)


Even voorstellen 👋

Wij zijn een enthousiast en hardwerkend team met een leuke informele werksfeer. Samen werken we vanuit twee locaties: Enschede en Amsterdam. Iedereen heeft de ruimte om zich te specialiseren of te verbreden. We werken elke dag aan het ontwerpen en realiseren van nieuwe softwareproducten. Dit doen we veelal voor onze opdrachtgevers. Dit zijn met name middelgrote bedrijven en gefinancierde startups. Ze zijn altijd nauw betrokken zijn bij het proces. Naast prachtige projecten voor onze opdrachtgevers werken we ook aan onze eigen initiatieven.

Tech: We werken veel met Laravel, TypeScript, React, AWS, Google Cloud en Heroku. Onze apps schrijven we in native Swift voor iOS en native Kotlin voor Android.

Wie ben jij? 👤

Jij werkt graag aan prachtige applicaties met technische diepgang. Je hebt een passie voor Apple's producten en werkwijze. Je hebt een oog voor design en UX en snapt dat de kwaliteit van apps naar voren komt in de details. Je wil dingen voor elkaar krijgen en bent geïnteresseerd in het nieuwe. Je denkt in producten en zet de eindgebruiker centraal. Je bent scherp, autodidactisch, coöperatief, een leider als dat nodig is en je weet altijd welke kant je op moet. Jij krijgt dingen voor elkaar!

Klinkt dit bekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kwalificaties ✅

 • Je hebt HBO+/WO werk- en denkniveau;
 • Hebt een bachelor Informatica of van een vergelijkbaar technisch vakgebied, of gelijkwaardige praktische ervaring;
 • Hebt meer dan één jaar ervaring in een fulltime functie waarin je primair met SDK's van Apple werkte;
 • Hebt uitvoerig gewerkt met Swift (ervaring met Objective-C is een pré);
 • Bent een polyglotprogrammeur, je hebt wel eens gewerkt met één of meerdere van de volgende programmeertalen: C, C++, C#, Rust, Java, Kotlin, Python, JavaScript, PHP of Ruby;
 • Kan apps aanwijzen waar jij aan gewerkt hebt en trots op bent; en
 • Beheerst het Nederlands en Engels uitstekend en kan goed en effectief communiceren. (min. Nederlands B2: Staatsexamen NT2)

De verantwoordelijkheden 🎩

Als ervaren iOS engineer ben je niet alleen verantwoordelijk voor het schrijven van prachtige iOS applicaties. Je zal binnen Label305 een van de primaire experts zijn voor alles Apple.

 • Je draagt bij aan het creëren van een fantastisch team en cultiveert innovatie. Aan jou de taak om onze andere iOS engineers te laten groeien in hun vak;
 • Ontwerpt de architectuur van belangrijke softwarecomponenten, systemen en functies;
 • Je zal de werkwijze omtrent kwaliteitswaarborging, automatisch testen, continuous integration en toepassen van programmeerpatronen verder ontwikkelen voor al onze iOS-ontwikkelwerkzaamheden;
 • Beheert individuele projecten, prioriteiten, deadlines en deliverables met je technische expertise; en
 • Communiceert met de opdrachtgever (product owner) over project inhoudelijke beslissingen, en stemt soms zijn/haar wensen af op detailniveau.

Perks 🌟

 1. Een nieuwe MacBook Pro die je mee naar huis kan nemen en voor meer mag gebruiken dan alleen werk;
 2. Elke acht weken bepaal jij één week helemaal zelf waar je aan werkt;
 3. Een pensioen waarover jij alle controle hebt;
 4. Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer;
 5. 26 betaalde vakantiedagen per jaar, en overwerk wordt automatisch omgezet in extra vakantiedagen;
 6. Werken aan uiteenlopende projecten, elk met nieuwe uitdagingen;
 7. Ruimte om te verbreden naar andere expertises zoals: native Android, backend, frontend en DevOps;
 8. Gratis lunch elke dag inbegrepen;
 9. Flexibele werktijden voor werken op kantoor; en
 10. Regelmatig naar een leuke en leerzame conferentie.


Solliciteren ✉️

Denk je dat wij een match zijn? Laat je gegevens achter en we komen snel bij je terug, en wie weet spreken wij elkaar binnenkort.


Aan alle recruitmentbureaus Label305 accepteert geen cv's, noch werkt Label305 samen met recruitmentbureaus. Stuur alsjeblieft geen e-mails over samenwerkingen of potentiele kandidaten naar ons of naar onze medewerkers. 

Alternatieve vacaturetitels: medior, senior, staff; ios, swift, mobile, objective-c; developer, software engineer, software architect.

Word onderdeel van ons gedreven team!