Afstudeeropdracht Informatica

Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Informatica

Ben je op zoek naar een interessant bedrijf waar je kan afstuderen als technisch talent? Heb jij flink wat kennis in huis en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Kom dan afstuderen bij Label305!

We zijn specifiek op zoek naar studenten die na begin 2020 willen starten.

5-6 Maanden – Deadline: 10 januari 2020 – Meerdere projecten beschikbaar in Enschede


Even voorstellen 👋

Wij zijn een ambitieus, enthousiast en hardwerkend team met een leuke informele werksfeer. Samen werken we vanuit twee locaties: Enschede en Amsterdam. Iedereen heeft de ruimte om zich te specialiseren of te verbreden. We werken elke dag aan het ontwerpen en realiseren van nieuwe softwareproducten. Dit doen we veelal voor onze opdrachtgevers. Dit zijn met name middelgrote bedrijven en gefinancierde startups. Ze zijn altijd nauw betrokken zijn bij het proces. Naast prachtige projecten voor onze opdrachtgevers werken we ook aan onze eigen initiatieven.

Tech: We werken veel met Laravel, Typescript, React, Google Cloud en Heroku. Onze apps schrijven we in native Swift voor iOS en native Kotlin voor Android.

Eerdere projecten 🌟

Tijdens je afstuderen werk je voornamelijk aan één project. Aangezien we veel uiteenlopende projecten hebben lopen is er bij ons veel keuze. Daarom horen we graag eerst in een gesprek ook jouw input en komen daarna terug met een paar opties. In het verleden hebben afstudeerders gewerkt aan de volgende projecten:

  • Het ontwerpen en implementeren van een realtime-chatsysteem voor het nieuwe Partyflock.nl, inclusief een architectuur die goed om kan gaan met grote hoeveelheden gebruikers;
  • Het ontwikkelen en bouwen van een hardwareproduct voor onze tijdregistratie-app Keeping;
  • Het implementeren van gamification in de RP3 Dynamic-app; en
  • Het uitvoeren van een gronding kwalitatief gebruikersonderzoek voor een van onze applicaties, en hierna verbeteringen implementeren en het effect van deze verbeteringen meten.


We hebben plekken beschikbaar vanaf februari 2020 in Enschede.

Wie ben jij? 👤

Jij werkt graag aan prachtige applicaties met technische diepgang. Je wil dingen voor elkaar krijgen en bent geïnteresseerd in het nieuwe. Je denkt in producten en zet de eindgebruiker centraal. Je bent scherp, autodidactisch, coöperatief en je weet altijd welke kant je op moet. You get things done. 

Klinkt dit bekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kwalificaties ✅

  • Je bent bezig met een opleiding Informatica, of vergelijkbaar technisch vakgebied;
  • Hebt ervaring met verschillende programmeertalen, waaronder één of meerdere talen die wij gebruiken: PHP, JavaScript, Java, Kotlin, Swift of Objective-C; of met andere algemene programmeertalen zoals: C, C++, C#, Rust, Python of Ruby;
  • Kan projecten aanwijzen waar jij aan gewerkt hebt en trots op bent; en
  • Hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, en je kan goed en effectief communiceren.

Solliciteren ✉️

We hebben plekken beschikbaar vanaf febuari 2020 in Enschede. De deadline voor deze vacature is: 10 januari 2020.

Denk je dat wij een match zijn? Laat je gegevens achter en we komen snel bij je terug.

AWS

GitHub

Android

React

Laravel

iOS

Allemaal deden wij een succesvolle stage bij Label305 🎉